Welkom bij
Sportvereniging Sportlust
HomeVerslagen jeugdGelijkspel voor JO11-1

Gelijkspel voor JO11-1

JO11-1 sportlust – JO11-10 sparta
Beker
Bultserve, 09-09-2017

Geen best weer deze ochtend, maar in de regen zijn we op ons best zeggen onze jongens altijd. De trainert kan een compleet team opstellen vandaag.

We starten de wedstrijd gelijkwaardig en een beetje onzeker. Aanvalspogingen aan beide zijden zonder succes, maar een aanval van Sparta in de 4e minuut met aanval over de breedte leidt tot de 0-1. Na de makkelijke overwinning vorige week is dit toch wel even schrikken voor onze jongens,maar ze laten zich niet uit het veld slaan en doen direct een tegenaanval. Samenspel tussen Jayden en Jayden leidt tot de eerste echte kans, maar het schot gaat naast helaas.

Kort daarna toch succes. Over rechts zet Milan de aanval in en via Jayden H weet Jayden B de gelijkmaker te scoren. 1-1 Mooi samenspel en mooi afgewerkt.

Bij een tegenaanval van Sparta speelt hun snelle spits zich vrij voor Jared, maar hij komt goed uit en werpt zich voor de voeten van de aanvaller op de bal.

Sparta is bij vlagen gevaarlijk, maar in de eerste helft ligt het initiatief bij ons. Wij vallen vaker aan, maar Sparta geeft zich niet zomaar gewonnen. Vooral hun snelle nummer 3 is gevaarlijk.

Op de rechtervleugel weet Luc zich vrij te spelen en speelt een schitterende hoge pass, perfect geplaatst op Jayden B,die bij de tweede paal staat te wachten en hem schitterend het net in volleyed. 2-1

Maar Sparta blijft gevaarlijk. Hun nummer 3 blijft de verdediging doorbreken. Niek en Stijn B kunnen zijn snelheid niet pareren. Maar Jared is paraat en redt.

Een kans van Jayden H, waarbij hij de laatste man passeert met een mooi lobje, wordt gestopt door het stalen hoofd van de keeper.

Een tactische wissel door Marijn op de nummer 3 van Sparta te zetten werpt zijn vruchten af. Marijn is in staat hem bij te houden en hij wordt beteugeld. Dit leidt direct tot een tegenaanval van ons en na een steekpass van Jayden B weet Luc de keeper eenvoudig te passeren zet de stand op 3-1.

Sparta geeft zich niet gewonnen scoort snel de aansluitingstreffer. 3-2

Van het na-de-rust-dipje is niets te merken vandaag. Jayden H geeft, wat er uit zag als een pass, maar deze draait zelf het st in. 4-2

Maar daarna komt de klad er een beetje in. Sparta voert de druk op en het spel van onze jongens wordt rommeliger. Marijn probeert de nummer 3 te beteugelen, maar hij komt er nog gevaarlijk vaak door. Wij krijgen nog wel wat kansen,maar de tweede helft is voor Sparta. Uit een counter scoort Sparta dan ook de 4-3.

Aanvallen gaan over en weer. Sepp krijgt nog een mooie kans,maar helaas naast. Een spannend moment voor onze goal waarbij Sparta tot 3 keer toe wil scoren, maar verdediging houdt stand en Jared houdt tegen, maar helaas toch de 4-4 voor Sparta

De laatste 15 minuten is het billenknijpen. Sparta blijft de druk erop houden. Wij vallen ook aan, maar minder overtuigend. Angstige momenten aan de kant terwijl we wachten op het fluitsignaal.

eindstand 4-4

Beide partijen hadden kunnen winnen. In zoverre dus verdiend gelijkspel.

Share With: