Welkom bij
Sportvereniging Sportlust
HomeJeugdcommissie

De jeugdcommissie van Sportlust heeft de verantwoordelijkheid en het vertrouwen gekregen om de jeugdafdeling van Sportlust verder door te ontwikkelen. Deze ontwikkeling proberen we continue te toetsten aan de identiteit van onze vereniging en haar leden. Presteren is mooi maar we beseffen ons dat dit alleen kan als iedereen met plezier aan het werk is. Dit geldt niet alleen voor onze spelers en speelsters, maar zeker ook voor onze trainers, teammanagers en andere vrijwilligers. Bij de jeugd van Sportlust is elk team even belangrijk en zijn we pas tevreden als alle teams over goede trainers en teammanagers beschikken. We zorgen ervoor dat iedereen goed in de kleding zit, er voldoende ruimte is om te trainen en iedereen zich op zijn eigen niveau en in zijn eigen tempo kan ontwikkelen.

Bij onze jongste jeugdteams (JO7 t/m JO11) kiezen we niet voor de kwaliteiten van spelers maar laten we kinderen zich ontwikkelen met leeftijdsgenoten. Dit is ingegeven door onze identiteit en daarnaast geloven we er in dat dit op de lange termijn het beste is voor de voetbal ontwikkeling van jonge voetballers en zeker zo belangrijk de sociaal emotionele ontwikkeling van deze jongens en meisjes.

Naast het voetbal organiseren we voor alle leden diverse activiteiten om samen plezier te maken en we proberen aantrekkelijke toernooien te organiseren.

Samen met het hoofdbestuur staan onderstaande mensen hiervoor aan de lat en dat doen ze met veel plezier, toewijding en enthousiasme.