Welkom bij
Sportvereniging Sportlust
HomeVerslagen jeugdJO17-1 krijgt niet wat het verdient

JO17-1 krijgt niet wat het verdient

Vandaag staat een lastige uitwedstrijd op programma Rigtersbleek Jo17-1
Aanwezig 13:30 uur
Bespreking in de bestuurskamer. We konden al gelijk een mutatie doen vanwege een blessure van Noah wat zeker een gemis is voor ons elftal maar we hebben alle vertrouwen in zijn vervanger Sten. We hadden de tegenstander al een x zien spelen vandaar Stan vandaag in de basis begon

Aanvang : 15:00 uur
De 1e 10 min was het duidelijk dat onze tegenstander ons niet liet voetballen en druk vooruit en we kwamen er in het begin ook moeilijk uit. De 1e kans was dan ook gelijk voor de thuisploeg maar zovaak stond onze keeper Jason in de weg .Als je juist vol druk vooruit zet krijg je natuurljk ruimte achter je eigen verdediging. Na 10 min werden wij gevaarlijke deze fase waren we ook opzoek na de 0-1 en kregen we ook kansen ook door het slechte uitverdedigen van het centrale duo wat niet echt het sterkste duo is daar lag ook onze kansen maar het doelpunt bleef uit !!
Rust 0-0
Trainers : doelpunt hangt in de lucht maar pas op voor de snelle behendige spelers van de tegenstander Num 8, 10 en 11
Sten werd gewisseld vanwege een hersenschudding, Nick kwam erin

2e helft
Het begon weer slecht was weer even zoeken na de juiste man die je moest dekken, deze fase was duidelijk voor de tegenstander en het tegendoelpunt bleef ook uit waar we goed weg kwamen.
Na de storm van de tegenstander kwamen wij weer een paar x gevaarlijk voor het doel. Dit was een fase dat het doelpunt aan beide kant kon vallen. In de 80e min kwam toch het doelpunt voor Rigtersbleek door geklungel op het middenveld van ons werd geprofiteerd en werd de bal gelijk diep gespeeld en kon de linksbuiten met alle gemak de bal voorgeven en de rechtsbuiten die de 5 meter in kwam gemakkelijk intikken.
De laatste 8 min gingen we vol voor een 1 punt en ging Julian in de spits. Er kwam nog 1 kans voor Julian maar helaas die pakte de keeper.
Eindstand 1-0
De teleurstelling was groot in de kleedkamer, maar een reactie van de trainer van de tegenstander zegt genoeg : De gelukkigste heeft gewonnen, je koopt er niks voor maar betekent wel dat we goed bezig zijn en wel degelijk in de 1e klasse horen
Volgende week de thuiswedstrijd:
Sparta Enschede Jo17-2

Share With: