Welkom bij
Sportvereniging Sportlust
HomeWedstrijdverslagenJO17-1 laat dure punten liggen tegen RSC JO17-1

JO17-1 laat dure punten liggen tegen RSC JO17-1

Vandaag het lastige stugge/fysieke Rsc op bezoek !

Bespreking 10:30 uur
Werd verteld dat we zeker niet mee moeten gaan in duel kracht en dus met veel beweging zonder bal en de bal niet te lang aan de voet houden.

Aanvang 11:15 uur
Het begin was goed het balletje werd goed rond gespeeld en de vrije man werd goed gebruikt o. Rsc had geen grip op ons middenveld. Na 20 min werd het bij ons weer minder we konden het niet vast houden niet vanwege de tegenstander maar we halen ons zelf dan uit de wedstrijd. We gaan moeilijke dingen doen ipv makkelijk,de bal brengen van A na B jammer is dat . Na 20 min viel de bal in 5 meter bij Jason en de speler kon de bal aannemen draaien en scoren 0-1. Op dat moment gingen de kopjes weer omhoog en werden ze weer wakker. Er kwamen paar mooie aanvallen. We kwamen met een heel mooi doelpunt op een gelijke stand. Er werd vanuit het middenveld Mika diep gestuurd en die hield overzicht en Sven hoefde er alleen maar tegen aan lopen een terechte 1-1 .

Rust 1-1

2e helft
We begonnen redelijk aan de 2e helft. De 2-1 hing in de lucht met een paar mooie aanvallen maar helaas geen doelpunt. Rsc kwam nog weinig voor het doel van Jason maar het is altijd uitkijken voor de omschakeling. In de 80 min was het dan eindelijk de verdiende 2-1 met een aanval uit het boekje. Bjarne werd de diepte in gestuurd en gaf hem scherp voorlangs en Carel schoot hem netjes binnen. De beide trainers sprongen een gat in de lucht van blijdschap en dachten de 3 punten zijn binnen !! In de 85 min jaja kreeg Rsc nog een cornerbal ……2-2!!!
Scheidsrechter floot na 2 minuten af en dat zijn dus dure punten wat je laat liggen voor plek nummer 3 op de ranglijst.
Ik wil nog wel even wat kwijt, de beide trainers zijn trots op dit elftal,want over dit elftal wordt gesproken. Er staan al scouts aan de kant om spelers te bekijken. Ga zo door boys 💪

Share With: