Welkom bij
Sportvereniging Sportlust
HomeVerslagen jeugdJO17-2 wint van Berghuizen

JO17-2 wint van Berghuizen

Zaterdag 7 oktober 2017, de wedstrijd begint iets later dan gepland. De scheidsrechter moet zich omkleden van coach naar scheids😃.

De tegenstander van vandaag is FC Berghuizen, de nummer 1 van de competitie.

De jongens beginnen goed aan de wedstrijd. Zetten gelijk druk en proberen elkaar te vinden. Levert dit iets op? Jazeker, na een aantal minuten komt er een mooie voorzet van Darjush op Nick en weet Nick te scoren, 1-0. Vervolgens volgt er een super mooie aanval vanaf de keeper. De bal gaat langs de lijn van Yannick op Nick, van Nick op Darjush, van Darjush op Andy. Andy alleen op de keeper, 2-0. Zo staan we na een aantal minuten al op een prettige voorsprong. Helaas heeft dit ook als gevolg dat de jongens denken ” kat in t bakkie”. Berghuizen ziet zijn kans schoon en scoort 2-1.

Dan is het tijd om te wisselen :
Uit : Yannick, Sam en Gianni
In : Kane, Justin en Mitchell

De jongens hebben even de tijd nodig om aan elkaar te wennen. Dit merkt Berghuizen ook en ze willen graag scoren. Dit lukt niet door een geweldige redding van Calvin! Hierna volgt er nog een kans voor Berghuizen, dit is echter buitenspel maar anders had Brian de bal gehad. Weer een top redding!

Komt Sportlust er nog wel aan te pas? Ja hoor. Een ontzettende mooie aanval op links, voorzet van Andy op Nick. Nick haalt aan, helaas voorlangs.

Met deze stand gaan de jongens de rust in. Tijd voor thee en tactische bespreking. Ook de supporters gaan naar binnen want het is best fris.

De tweede helft beginnen de jongens zoals de eerste helft. Met veel pit en strijdlust!

Na een aantal kansen links, recht, diagonaal en horizontaal is het tijd voor……een vrije trap voor Berghuizen. Deze vrije trap beland in de muur en gelukkig niet in het doel.
De jongens blijven vechten en weten elkaar ook te vinden. Zo volgt er een aanval door een voorzet van Andy op Nick. Nick trekt hem door naar Yannick en jaaaaaa Yannick scoort 3-1.
Dit kan niet meer misgaan. De jongens gaan ervoor, de 3 punten!

Het goede en mooie samenspel resulteert in nog een mooi doelpunt. Een prima voorzet van Gianni op Andy. En jullie weten het nu…als Andy de turbo aanzet haalt niemand hem meer in 4-1.

Berghuizen krijgt hierna nog een corner, maar hiervan hebben we niets te vrezen. Bal gaat er kilometers overheen.
De jongens blijven ervoor gaan en uiteindelijk scoort Yannick nog een doelpunt……denken de supporters. Helaas was die buitenspel.

Met een eindstand van 4-1 blijven de 3 punten waar ze horen, namelijk in Glanerbrug.

Volgende week zaterdag 14 oktober spelen we uit tegen de nu nummer 1, Quick ‘ 20 JO17/6.
Deze wedstrijd begint om 12.45 uur.
Komt Allen!

Share With: