Welkom bij
Sportvereniging Sportlust
HomeVerslagen jeugdMO17 ongelukkig in de afronding

MO17 ongelukkig in de afronding

Als eerste dank aan alle aanwezige supporters! Waarschijnlijk vinden jullie het net zo jammer als wij (Alex en Sandra) dat we er vandaag niet tenminste één puntje uit hebben weten te slepen..
De wedstrijd begon namelijk zeer voorspoedig. Al na een minuut of 10 werd er door onze dames goed druk gezet en werd er voornamelijk op de helft van de tegenstander gespeeld. Verschillende corners en een vrije trap, genomen door Lynette en Jeanique zorgden helaas niet voor de (verdiende) voorsprong. Excelsior liet aan het einde van de eerste helft nog even flink van zich horen met een onverwachte aanval. Gelukkig werd deze door Bente en vervolgens vol overtuiging door Mirthe van de lijn gehaald. Ruststand 0-0.
Vol goede moed en uiterst gemotiveerd gingen onze meiden het veld weer op voor de tweede helft.
We merkten dat 2 wedstrijden achter elkaar spelen (MO13 speelde om 9.45 eerst hun eigen wedstrijd) er best inhakt en de trainer besloot hier en daar wat te wisselen zodat krachten gespaard en gebundeld konden worden. Helaas wist de tegenstander gebruik te maken van de beschikbare ruimte en zo werd het 0-1 en enige tijd later viel ook de 0-2.
Jammergenoeg wisten onze meiden, ondanks de goed georganiseerde achterhoede en de goede opbouw van aanvalpogingen, het doel niet te bereiken.
Eindstand 0-2.
Meiden, goed gewerkt! Volgende keer gaan we vol voor de overwinning! Meiden van BWO (wedstrijd van volgende week): wees gewaarschuwd.. 🙃😎
Meisjes van de MO13 bedankt voor het meedoen!
Groetjes Sandra

Share With: