Welkom bij
Sportvereniging Sportlust
HomeStage bureau

Per jaar lopen er steeds meer leerlingen stage bij Sportlust. Om de begeleiding goed te coördineren is in augustus 2016 het Stagebureau van Sportlust opgericht.

De stagiaires komen voornamelijk van het ROC van Twente (Sport en Bewegen) en het Bonhoeffer College (maatschappelijke stage / MAS). Zij vervullen een groot scala aan functies en werkzaamheden van tijdelijke aard.

De stageplekken die wij de leerlingen kunnen bieden bestaan uit:

  • Assistent trainer  –  Als Assistent Trainer ga je op vooral maandag- en woensdagmiddag/ avond meehelpen bij de trainingen. Onder begeleiding van andere trainers ga je bij de training van de JO9 teams (6 tot 8 jaar) en JO11 teams (9 en 10 jaar) assisteren.
  • Scheidsrechter  –  Als Scheidsrechter ga je een heel seizoen de wedstrijden van de JO9 teams en JO11 teams begeleiden. Je fluit op zaterdagmorgen ( JO9 en JO11 teams tussen 08.30 en 10.00).
  • Clubhuis medewerker  –  Als stagiair ga je assisteren in het clubhuis waarbij je allerlei voorkomende werkzaamheden zal oppakken, zoals: snoepverkoop, ranja schenken, voorraad bijvullen, patat bakken, lichte schoonmaak werkzaamheden en wat er verder zoal te doen is.

Alle stagiaires krijgen een stagecontract en zijn ook officieel als stagiaire geregistreerd. Uiteraard hopen we dat velen hun stage in vast vrijwilligerswerk om zullen zetten.

Om dit allemaal goed te regelen is Eldert Jansen altijd bereikbaar op eldertjansen1951@hotmail.com. Via dit e-mailadres kan contact worden opgenomen, een vraag worden gesteld en een persoonlijke afspraak worden gemaakt.