Welkom bij
Sportvereniging Sportlust
HomeVerslagen jeugdVerenigingsopdracht Jesse Holt

Verenigingsopdracht Jesse Holt

Beste leden,
Mijn naam is Jesse Holt. Ik studeer Small Business en Retailmanagement aan Saxion Hogeschool te Enschede, ik zit momenteel in het 3e leerjaar van mijn opleiding. In het 3e leerjaar moet elke student een Minor volgen (halfjarige deelopleiding), ik heb gekozen voor de minor Sportmanagement. Vanuit deze minor is er een opdracht die je bij een sportvereniging uitvoert, ik heb voor Sportlust Glanerbrug gekozen. Ik ben hiervoor in gesprek gegaan met het hoofdbestuur, en heb toestemming gekregen deze opdracht bij sportlust uit te gaan voeren.

De opdracht die ik uit ga voeren bestaat uit een scan van de vereniging, aanvullende analyses met betrekking tot het beleid van de club en het vormen van een eindadvies. Voor de scan van de vereniging zal ik interviews afnemen binnen de vereniging. Ik hoop dat velen van jullie meewerken aan dit onderzoek en mij kunnen zien van eerlijke antwoorden. Ik zal medewerkers, trainers, vrijwilligers, bestuursleden en spelers uitnodigen voor een interview dat ongeveer 10/15 minuten duurt. Het doel van deze opdracht is dat er sterke en zwakke punten binnen de vereniging in kaart worden gebracht, zodat ik Sportlust uiteindelijk een actie op touw kan zetten om zwakke punten om te buigen in sterke punten.

Alvast bedankt voor uw medewerking,
Jesse Holt

Share With: