Welkom bij
Sportvereniging Sportlust
Homehomepagina-nieuwsVolg gratis een Entreeopleiding

Volg gratis een Entreeopleiding

In samenwerking met ROC van Twente biedt Ontmoetingsclusters Enschede vanaf 7 januari 2019 BBL-entreeopleidingen aan. Het is mogelijk om een entreeopleiding te volgen op vier Ontmoetingsparken in Enschede. Ook op ons Ontmoetingspark is het mogelijk om gratis een Entreeopleiding te halen!

Entreeopleiding
Een entreeopleiding is er voor mensen die geen schooldiploma hebben en hun kansen op een baan willen vergroten. Het is een assistentenopleiding op MBO-niveau 1, helemaal op maat. Er zijn verschillende opleidingen in de richting entreeopleiding. De richtingen waaruit gekozen kan worden zijn:

  • Horeca
  • Groenvoorziening
  • Facilitaire dienst & zorg
  • Techniek

In een Entreeopleiding leert men algemene vaardigheden die nodig zijn om in een bedrijf te kunnen werken. De opleiding is een eenjarige praktische opleiding op MBO-niveau 1. Eén dag in de week worden er lessen aangeboden en is er aandacht voor theorie. De opleiding bestaat grotendeels uit leren in de praktijk. De deelnemers aan de Entreeopleiding lopen 20 uur stage op het Ontmoetingspark en ook de theorielessen vinden plaats op het Ontmoetingspark.

 

Lees hier meer over de ROC Entreeopleidingen op de Ontmoetingsparken >>> 

 

Share With: