Welkom bij
Sportvereniging Sportlust
Homehomepagina-nieuwsVoorbeschouwing Saasveldia – Sportlust Glanerbrug

Voorbeschouwing Saasveldia – Sportlust Glanerbrug

Aanstaande zondag mogen de mannen van trainer Hilbert van Gils het opnemen tegen Saasveldia. De 2e wedstrijd na de winterstop willen de mannen uiteraard ook winnend en dus met 3 punten afsluiten. De thuiswedstrijd tegen Saasveldia verliep voorspoedig, er werd met 5-0 gewonnen. Maar uiteraard biedt dit geen garantie voor aankomend weekend.

Hilbert van Gils moet het met een wat smallere selectie dan normaal doen. Koray Arslan is vertrokken, Ollie Temelkov en Bas Smiek geblesseerd en Boy Strijker moet nog op het strafbankje zitten en is geschorst. Saasveldia, de nummer 5 uit de competitie zal voor iedereen gezien worden als 3 punten bijschrijven en door. Echter is dit niet geval. Trainer Hilbert van Gils moet met zijn mannen zwaar aan de bak, en met de blessures en schorsingen is dit deze week zeker een uitdaging. Boy Strijker, de spits die altijd het netjes makkelijk weet te vinden en er dus niet bij is zal inhouden dat andere mannen moeten opstaan en de goals moeten gaan maken. Desmond Holtman met zijn 3 treffers afgelopen week, en met inmiddels meer dan 175 doelpunten is in vorm en zal de verdediging van Saasveldia het vuur aan de scheen leggen. Met de vorm van doelman Leroy Kroezen zit het wel goed, afgelopen week had hij een paar knappe reddingen dus we hopen dat hij dit niveau vast kan houden.

Saasveldia verkeerd ook in uitstekende vorm gezien de klinkende overwinning vorige week op Victoria’28 met maar liefst 2-7. Het kan dus zo maar een hele spannende wedstrijd worden aanstaande zondag, en spelen ook nog gewoon voor de 2e periode. Ze staan nog wel 3 punten achter op Eilermark en Sportlust. Alle reden dus voor Saasveldia om er alles aan te doen om 3 punten mee te nemen uit Glanerbrug.

Sportlust wil uiteraard geen averij op lopen en dus een achterstand op mede koploper Eilermark die de tegenstander van afgelopen week van Sportlust, De Tukkers op bezoek krijgen. Wellicht dat club uit Albergen nog voor een leuke verrassing kan zorgen. Volgende week staat immers de derby tegen tegen dorpsgenoot Eilermark op het programma. De wedstrijd van morgen staat onder leiding van de dhr. Veltmaat en begint om 14:00 op Sportpark de Esch te Saasveld.

Share With: