Welkom bij
Sportvereniging Sportlust
HomeVragenvuur

rubriek

Vragenvuur met..

Ozewald Wanrooij

Ozewald-1

” mensen moeten zich thuis voelen”

Wat is je naam?

Ozewald Wanrooij.

ambitie bij Sportlust?

Voor mij is het belangrijk dat mensen zich thuisvoelen bij Sportlust. Sportlust is een plek waar mensen elkaar treffen en plezier hebben. Zich verbonden voelen en voor elkaar van betekenis kunnen zijn. Dit te waarborgen en daar waar mogelijk te verbeteren vink ik een mooie ambitie die ik binnen mijn mogelijkheden probeer te ondersteunen.

hobby’s naast voetbal?

Vooral tijd met mijn gezin en vrienden doorbrengen. Hierbij maakt het mij niet veel uit op welke wijze. Ik vind alles gezellig!

Vrijwilliger bij ons?

Op dit moment hoop ik als begeleider van Zaterdag 1 van toegevoegde waar te zijn.

Wat zie je graag anders

Het zou fijn zijn wanneer mensen wat minder snel zouden oordelen. Het is mijn ervaring dat hierdoor meer begrip en vertrouwen ontstaat wat vervolgens een positieve invloed heeft op de onderlinge communicatie.

wat eet je het liefst?

Gezellig!

ik wil nog bereiken

Privé heb ik niets specifieks dat ik wil bereiken of nog zou willen doen. Iedere dag opnieuw probeer ik er het mooiste van te maken. Ik hoop dit alleen nog heel lang samen met mijn gezin en vrienden in een goede gezondheid te kunnen blijven doen.

volgende interview voor

Frank Lok. Frank is al vele jaren een drijvende kracht achter diverse teams en nu ons tweede elftal. Frank staat niet vaak in de schijnwerper en volgens mij is dit een mooie gelegenheid om dit wel eens te doen!

wat doe je bij Sportlust?

Ondersteuning van ons Zaterdag 1 team. Daarnaast train ik nog op de donderdagavond.

jaren bij sportlust?

29 jaar.

verliefd,getrouwd ?

Getrouwd met Ellis en hebben een zoon Stef.

Mooiste voetbalervaring

Ik heb niet echt één mooiste voetbalervaring. Waar ik het meest gelukkig van word is wanneer ik een bijdrage kan leveren aan de persoonlijke groei van mensen. Al vele jaren hoop ik hierin van waarde te zijn als leider van diverse jeugdteams en nu als begeleider van onze jongens van Zaterdag 1. Ieder moment dat ik merk dat mijn inbreng ergens iets positiefs tot gevolg heeft is dat telkens opnieuw een geweldige ervaring.

Wat ben je zoal druk mee

Ik ben ervan overtuigd dat gelukkige mensen beter presteren, zowel thuis als op het werk. Met onze organisatie ” Rendement van Geluk” helpen wij organisaties het persoonlijk geluk van hun medewerkers te vergroten.

op vakantie naar?

Dit maakt mij niet zoveel uit. Ik kan in alles wel het mooie zien. Daarnaast heb ik geen beroep die het noodzakelijk maakt om op vakantie te gaan. Wel ben ik op comfort en hygiëne gesteld. Wanneer ik moet afzien tijdens mijn vakantie dan blijf ik net zo lief thuis.

wil je nog iets kwijt?

Nee hoor!